Zaal manager - maître d’hôtel (m/v) | Antwerpen

<= terug naar overzicht

Jouw nieuwe werkplek!

Een trendy brasserie in hartje Antwerpen waar gastronomie, kwaliteit en belevenis centraal staan. Deze gerenommeerde brasserie heeft een jarenlange vlekkeloze reputatie opgebouwd bij hun vast cliënteel en ter uitbreiding van het team een ervaren zaalmanager.

Wie ben jij?

Jij bent verantwoordelijk voor de supervisie en de bediening in de zaal. Je zorgt voor een hartelijk onthaal, de juiste sfeer en dienstverlening. Tevens ben je mede verantwoordelijk voor het uitbouwen van de verdere groei in samenwerking met de directie.

• diploma hotelschool of gelijkwaardig door ervaring

• ervaring als leidinggevende in sector, vooral coaching skills zijn heel belangrijk

• autoriteit en maturiteit, gemotiveerd, representatief voorkomen, dynamisch, sociaal en communicatief, stressbestendig

• stabiel zijn, leidersfiguur

• Nederlands= uitstekende kennis (moedertaal), Frans en Engels = vlot in spreken

• goede productkennis – drankenkennis

• people manager: kunnen motiveren van team

• planning en organisatie

• goede administratieve en pc – vaardigheden

Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid

1. Werkorganisatie:

·        organiseert de werkzaamheden in de brasserie en plant de activiteiten van de medewekers op basis van reservaties of bezettingsprognoses

·        adviseert voor selectie en aanwerving zaalmedewerkers , staat in voor de begeleiding en de evaluatie van de medewerkers

·        staat in voor het opvolgen van het rendement van de personeelsbezetting 

2. Supervisie werkzaamheden:

·        superviseert de mise-en-place van de zaal, de tafels, het dienstmateriaal, de benodigdheden, enz...

·        superviseert de bedieningswerkzaamheden; houdt toezicht op de naleving van de bedieningsprotocol en huisregels; waarborgt
klantvriendelijke en kwalitatieve bediening

·        controleert orde en netheid in de zaal en het voorkomen van de medewerkers

3. Onthaal en dienstverlening:

·        zorgt voor efficiënte indeling en opstelling van tafels

·        onthaalt klanten, begeleidt hen naar hun tafel en wijst de plaats toe

·        zorgt voor een ontspannen sfeer in de zaal, voor een sociale en discrete omgang met de klanten; verzorgt de public relations.

4. Verkoop:

·        geeft de dranken- en spijzenkaart, geeft menu- en wijnadvies; noteert de bestellingen

·        geeft richtlijnen aan het zaalpersoneel; zorgt voor een vlotte werkvoortgang; staat in voor de coördinatie en communicatie tussen de keuken- en
zaalactiviteiten; houdt keukenpersoneel permanent op de hoogte van de stand van zaken in de zaal (voortgang gerechten)

·        neemt deel aan de bediening van dranken en gerechten;

·        is permanent attent op de wensen van de klant

·        is verantwoordelijk voor de afrekening en bijhouden van de kassa.

5. Na de dienst:

·        controleert verkoop en verbruik van gerechten en dranken; controleert kassa; stelt kassa rapport op

·        controleert de voorraad (dranken, vaatwerk, bestek, linnen) en geeft bestellingen door.

·        analyse en bijsturing

Wat mag jij van jouw nieuwe werkgever verwachten?

  • Motiverend loonpakket met extra legale voordelen

  • Ondersteuning en coaching/begeleiding

  • Meedenken naar de toekomst (innovatie)

  • Flexibel werken (in onderling overleg)

  • Zondag sluitingsdag

  • Gemotiveerd team

  • Kwaliteit van aanbod

  • Unieke locatie om te werken

Uurrooster

Variabel uurrooster in een 5 dagen week. (volgens overleg)

Startdatum

In overleg.

Samengevat aanbod

  • Correcte uren en goede verloning !

  • Hard werkend team en leuke werksfeer.

  • Mooie doorgroeimogelijkheden

  • Je kan meteen starten

  • Contract • Vaste Job • Contract van onbepaalde duur • Voltijds

Waar en hoe solliciteren

via de button bovenaan deze advertentie.
Belangrijk: volledige CV + motivatiebrief + foto
 

<= terug naar overzicht