Zaalmedewerker (m/v) | Mercure Hotel | West Vlaanderen

<= terug naar overzicht

Jouw nieuwe werkplek!

Je komt terecht in één van de meest dynamische en snelstgroeiende hotels in West Vlaanderen. Het hotel maakt deel uit van een enthousiaste jonge groep, onder vlag van een internationaal gerenommeerd merk. Je wordt omringd door ware HORECA professionals waarin jij volop jouw talenten kan laten ontplooien. Het hotel en zijn volledige F&B unit blinkt uit door versheid, kwaliteit, service en creativiteit. 
Als zaalmedewerker ben je mee verantwoordelijk voor het verlenen van een onberispelijke service van ontbijt, lunch, diner, koffiebreaks, take-away, catering, banquetten, recepties,...
De kaart bestaat uit gepimpte klassiekers die uitgegroeid zijn tot 'the best in town'.
Deze zaak is 7/7 open.

Wie ben jij?

Je bent klantgerichtheid en je anticipeert op actieve wijze op de uitgesproken en onuitgesproken behoeften van de gast. Je bent hoffelijk, welgemanierd en beleefd naar anderen. Je onderzoekt hoe je gasten adequaat en optimaal kan helpen. Je biedt ook ongevraagd extra service.

Collegialiteit
Je draagt bij tot een werksfeer waarin mensen zich thuis voelen en waarin mensen opkomen voor elkaar.

Flexibiliteit
Je bent in staat om je naargelang de omstandigheden aan te passen aan werkuren en taken. Je schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden. Je accepteert dat werk door anderen of door omstandigheden wordt bepaald.

 Uiterlijk voorkomen
De mate waarin je door je uiterlijk voorkomen het imago van het hotel gunstig weet te beïnvloeden.

Verantwoordelijkheid
Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat op kwalitatief en/of kwantitatief vlak dat bereikt wordt, ook als meerdere mensen hiertoe hebben bijgedragen. Je schuift beslissingen niet voor je uit. Deze beslissingen neem je o.b.v. relevante informatie.

Pro-activiteit
Je denkt na over het komend verloop van taken en je houdt alternatieven achter de hand om waar nodig bij te sturen. Je komt met voorstellen om zaken beter te doen.

Snelheid
Je werkt snel en efficiënt, zonder de kwaliteit van het geleverde werk in het gedrang te brengen.

Nauwkeurigheid
Je maakt geen fouten en slaagt erin om, na een eindcontrole, een perfecte taak af te leveren.

Zelfstandigheid
Je pakt zelf nieuwe werkzaamheden op en je lost de voorkomende dagelijkse problemen zelf op. Je richt je niet op de problemen, maar wel op de oplossingen. Je kiest voor snelle en praktische oplossingen.

Sociaal- en communicatievaardigheid
Je kan je met gemak en vlotheid uitdrukken en je kan contacten aangaan in eigen taal en in andere talen.

Betrokkenheid
Je bent trots op ‘ons’ bedrijf en je eigen bijdragen hierin. Ook voel je je prettig bij de waarden en normen van het Hotel Mercure Roeselare.

Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid

Als kelner ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening in het restaurant, je reageert op de verwachtingen en de wensen van de klant. Je staat in voor het serveren van dranken en gerechten. Ook zorg je voor het opnemen van de bestellingen, noteren van de reservatieaanvragen en het afrekenen in het restaurant. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid:

 voor de dienst: zorgen voor de mise-en-place van de za(a)l(en), het dienstmateriaal, het buffet, de frigo. Polieren van bestek en glaswerk, assisteren bij de opbouw van zalen en noteren van reserveringen;

 tijdens de dienst: onthalen van de gasten en ze begeleiden naar hun tafels, geven van menu- en drankenadvies, bestelling opnemen en deze hierna ook bedienen, indien nodig zelf de maaltijden bereiden, dranken klaarmaken, rekening opmaken en controleren, met geld omgaan, tafels opruimen en terug indekken, permanent attent zijn voor de noden en de wensen van de gasten, behandelen van klachten, bestelling doorgeven aan je verantwoordelijke, buffetten klaarzetten, banqueting, roomservice opnemen/bereiden/wegbrengen, gerechten bereiden en opwarmen…;

 na de dienst: op- en afruimen, mise-en-place klaarzetten voor de volgende dienst, opbergen en schikken van het bedieningsmateriaal, technische defecten melden. Als bartender ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening in de bar. Je reageert op de verwachtingen en de wensen van de gasten. Je staat in voor het opnemen van de bestellingen, voor het serveren en het afrekenen van dranken en snacks. Je fungeert als gastheer/-vrouw en als adviseur (bij hun keuzes) van de gasten.

Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid:

 voorbereiding: zorgen voor de mise-en-place van de bar en van het zitgedeelte (voorraad controleren en ingeven, frigo’s aanvullen, voorbereiden van de nodige decoratie en toebehoren, zalen klaarzetten en opruimen, verzorgen van coffee breaks …);

 barkeeping: onthalen van de gasten en ze begeleiden naar hun tafels, geven van menu- en drankenadvies, bestelling opnemen en deze hierna ook bereiden en bedienen, barvoorraad aanvullen;  opruimen en schoonmaken: afruimen en schoonmaken van de bar en omgeving, tafels opruimen en terug indekken, tapkast onderhouden, leeggoed verzamelen en sorteren, afvoeren van afval, opruimen en schoonmaken van de werkruimten en barapparatuur na diensttijd;

 verzorgen van banqueting;

 kassa: kassa gebruiksgereed maken bij opening, bestellingen registreren, rekening opmaken en controleren, opbergen van geld op de voorgeschreven wijze kassa afsluiten;

 doorgeven van bestellingen;

 verlenen van advies voor de samenstelling van de drankenkaart.

Dit takenpakket is niet limitatief.

Wat mag jij van jouw nieuwe werkgever verwachten?

  • Marktconform loon

  • Full-time contract van onbepaalde duur

  • Toffe werksfeer

  • Vervoersvergoeding (woon/werk)

  • Goede doorgroeimogelijkheden

Uurrooster

Als zaalmedewerker heb je 2 vrije dagen per week die variabel kunnen vallen (week/weekend)
Contract : 38uren per week

Startdatum

In overleg

Samengevat aanbod

  • Correcte uren en goede verloning !

  • Hard werkend team en leuke werksfeer.

  • Uitgebreide F&B faciliteiten

  • Mooie doorgroeimogelijkheden

  • Contract • Vaste Job • Contract van onbepaalde duur • Voltijds

Waar en hoe solliciteren

via de button bovenaan deze advertentie.
Belangrijk: volledige CV + motivatiebrief + foto
 

<= terug naar overzicht