Food & Beverage Manager | Kortrijk Xpo | Kortrijk

<= terug naar overzicht

Jouw nieuwe werkplek!

 Heb je een passie voor Food and Beverage en is hospitality je tweede natuur?

Ben je op zoek naar een uitdagende job in een groeiende organisatie waar “teamwork” centraal staat? Dan ben jij de Xpozaan die wij zoeken!

Wie ben jij?

·        Je assisteert de directeur van Kortrijk Xpo Meeting Center bij de organisatie van de catering: bars, fastfood outlets, restaurants, recepties & banketten,…

·        Je motiveert en stuurt dagelijks een kernteam van vaste medewerkers, seizoenmedewerkers en studenten aan.

·        Na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse operationele werking van de diverse horecapunten binnen Kortrijk Xpo, waaronder ons
gloednieuw restaurant The Greenhouse.

·        Samen met het team sta je garant voor een snel en efficiënt verloop van de service waarbij klantvriendelijkheid en kwaliteit centraal staan.

·        Je biedt ondersteuning bij het opmaken van de planning, de coördinatie van de evenementen en je volgt de personeelsbezetting nauwgezet op.

·        Je staat in voor een professioneel onthaal van de seminarieklanten en geeft hen cateringadvies tijdens hun event.

·        Je coördineert de keuken- en de zaalactiviteiten.

·        Je zet je creativiteit in om de producten op de kaart naargelang het seizoen of type van beurs aan te passen.

  Dit takenpakket is niet limitatief.

·        Je bent dynamisch en positief ingesteld.

·        Je beschikt over een hogere horeca-opleiding en/of ruime praktijkervaring zodat je een grondige kennis hebt van zaal-en keukentechnieken.

·        Je bent hoffelijk en hebt een verzorgd voorkomen.

·        Je hebt organisatietalent, neemt initiatief en gaat resultaat- en klantgericht te werk.

·        Je leidt probleemloos een team, bent stressbestendig, flexibel, en hanteert een open communicatiestijl waarbij je een team in alle
omstandigheden op een positieve manier motiveert en stuurt.

·        Je spreekt vlot Nederlands, Frans, Engels en schrikt er niet voor terug om tijdens het weekend present te staan.

·        Je hebt  kennis van de voedselveiligheidsnormen en hygiënevoorschriften (haccp).

·        Je woont bij voorkeur in de omgeving van Kortrijk.

Wat mag jij van jouw nieuwe werkgever verwachten?

·        Wij bieden je een afwisselende job aan in een dynamische organisatie met een gemotiveerd team.

·        Wij voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur, competitief salaris met extra legale voordelen en dit in functie van
je kunnen, motivatie en verantwoordelijkheidszin.

·        Bovenal bieden wij je werkzekerheid en voldoende mogelijkheden om een carrière uit te bouwen in een dynamische onderneming.

In juli en augustus draaien onze activiteiten op een laag pitje en ook tussen kerst en nieuw sluiten wij onze deuren. Dit biedt je ruim de gelegenheid om tijdens deze vakantieperiodes optimaal te recupereren van de drukte van het beurzen- en meetingseizoen.

Uurrooster

Als Food & Beverage Manager heb je 2 vrije dagen per week die variabel kunnen vallen (week/weekend), dit naar gelang de drukte.
Contract : 38 uren per week

Startdatum

In overleg

Samengevat aanbod

  • Correcte uren en goede verloning !

  • Hard werkend team en leuke werksfeer.

  • Uitgebreide faciliteiten in deze zaak

  • Mooie doorgroeimogelijkheden

  • Contract van onbepaalde duur • Voltijds

Waar en hoe solliciteren

via de button bovenaan deze advertentie.
Belangrijk: volledige CV + motivatiebrief + foto
 

<= terug naar overzicht